Reviews
Wat anderen over mij zeggen

Benieuwd hoe collega's en opdrachtgevers de samenwerking met mij hebben ervaren? Lees het hier!


Pètry Gamers

Pètry Gamers

Functie: Uitvoerend Producent - Omroep Brabant

Over Linda: "Ik werk graag samen met Linda voor allerhande klussen voor Omroep Brabant. Linda is flexibel, enthousiast en creatief. Ze is een harde werker met een berg aan ervaring, opgedaan bij diverse omroepen. Linda is een iemand die initiatief neemt. Ze is enthousiast en een kei in het maken van sfeerreportages. Daarnaast is ze ook prettig in de omgang, wat natuurlijk altijd een goede eigenschap is.”

Hélène Hendriks

Hélène Hendriks

Functie: Presentatrice en tv-persoonlijkheid

Over Linda: “Linda is een vakvrouw met passie voor wat ze doet. We zijn ooit samen begonnen in ‘het wereldje’, waarna ik uiteindelijk voor de camera’s terecht ben gekomen en zij er meestal achter in uiteenlopende functies. Ze is creatief, breed inzetbaar en heeft oog voor detail. Linda heeft een open en toegankelijke persoonlijkheid die ervoor zorgt dat mensen zich voor de camera snel op hun gemak voelen en openstellen. Ze komt zo snel tot de kern van een verhaal.”

Kristel van der Pol

Kristel van der Pol

Functie: Marketing & Communicatie professional

Over Linda: “Ik heb in mijn marketing en communicatie loopbaan diverse keren het genoegen gehad om met Linda te mogen samenwerken voor verschillende opdrachtgevers. Linda is duidelijk in haar communicatie en werkt snel en secuur. Ze heeft echt oog voor detail en het overbrengen van de juiste sfeer. Als ik weer eens een video nodig heb, weet ik wel wie ik ga bellen!”